Heerenveen, 8 - 16 uur per week

Junior Recruiter

Locatie

Heerenveen

Uren

8 - 16 uur per week

Minimaal opleidingsniveau

Hbo

Wat ga je doen?

Als Junior Recruiter maak je onderdeel uit van het hechte en ambitieuze team van SC Heerenveen Werkt! Jij bent samen met je team verantwoordelijk voor het vinden van de beste kandidaten voor onze klanten, waarbij je het netwerk van SC Heerenveen optimaal benut. Jij weet de beste kandidaten te vinden en te bereiken. Dit betreft voor uiteenlopende functies, van productiemedewerkers tot aan horecamedewerkers en HR-adviseurs. Niet enkel de functieprofielen, maar ook het werk is zeer dynamisch. Je screent kandidaten op basis van een CV, voert de intakegesprekken en stelt de kandidaat voor aan de klant. Je vindt het dan ook leuk om veel in contact te zijn met mensen.

Daarnaast verdiep je je in de verschillende functieprofielen voor de vacatures van de opdrachtgevers. Dankzij de interne training Vacatureteksten Schrijven weet jij het kandidaatsprofiel optimaal te vertalen naar wervende vacatureteksten. Je weet hoe en waar de vacatures uitgezet moeten worden om topkandidaten aan te trekken.

Geen dag is hierbij hetzelfde. Terwijl je net een wervende vacaturetekst aan het schrijven bent, komt je collega terug met het goede nieuws dat ze voor volgende week 5 collega’s nodig heeft voor de nieuwe klant. Het hele team pakt direct de telefoon om de juiste vakkrachten te bereiken. Ondertussen staat er een kandidaat op de stoep voor een intakegesprek. Onder het genot van een bakje koffie ga jij achterhalen waar zijn kwaliteiten liggen, om deze te koppelen aan een passende functie. Na het intakegesprek bel je een gemiste oproep terug. Iemand die je 2 weken geleden aan een passende baan hebt geholpen hangt aan de lijn. Hij wil je laten weten dat hij het ontzettend naar zijn zin heeft in zijn nieuwe functie!

Na het voorstellen van de kandidaat vanochtend bij de opdrachtgever, stap je snel de auto in. Een meeting met alle junior recruiters staat nog op de planning voor vandaag. Samen met de directie ga je in overleg om te bekijken welke (werk)processen er bij SC Heerenveen Werkt geoptimaliseerd kunnen worden. Hierbij is jouw frisse blik en mening van belang.

Dit is de ideale bijbaan voor een ambitieuze student die graag waardevolle ervaring wil op doen en wil werken aan zijn of haar netwerk. Dit alles doe je binnen de prachtige omgeving van het Abe Lenstra stadion in Heerenveen waar je uiteraard verzekerd bent van een goede plaats tijdens de wedstrijden!

Wat bieden we jou?

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 8-16 uur per week beschikbaar;
 • De drive om het beste uit jezelf te halen, durven te schieten en te willen scoren;
 • Oprechte interesse in anderen en van betekenis willen zijn;
 • Goede beheersing van het Nederlands.

Wie ben jij?

 • Een passend salaris o.b.v. leeftijd;
 • Een toffe werkplek met uitzicht op het veld van SC Heerenveen;
 • Uitdagende functie waarin je veel professionele vaardigheden en een breed netwerk ontwikkelt;
 • Onbeperkt studie- en trainingsaanbod en gepersonaliseerd doorgroeitraject;
 • Vrijdagmiddagborrels, team- en bedrijfsuitjes;
 • De mogelijkheid om stage bij ons te doen;
 • Begeleiding van en werken met gedreven collega’s in een professioneel, maar gezellig en betrokken team;
 • Flexibel in te delen werkweek;
 • Korting op je fitnessabonnement.

Reageer op deze vacature:

Jouw gegevens: * Om je in te schrijven bij SC Heerenveen Werkt, hebben we een aantal gegevens van jou nodig. Dit helpt ons bij het zoeken naar een baan die bij jou past. Wij vragen je daarom de volgende gegevens op te nemen in jouw cv: naam (voorletters, voornamen, achternaam, roepnaam), adres, postcode, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer, e-mailadres, geslacht (mits van belang voor de gewenste functies), gewenste beroepen/functies, werkervaring, opleidingen, cursussen, competenties. SC Heerenveen Werkt heeft op dit moment geen andere gegevens van je nodig om jou te bemiddelen naar werk. Mocht je toch andere gegevens in je cv opnemen, dan geef je door het uploaden van je cv toestemming aan SC Heerenveen Werkt om die (persoons)gegevens te verwerken. Alle gegevens zullen door SC Heerenveen Werkt slechts worden gebruikt voor het vinden van een baan voor jou. We raden je in elk geval af de volgende gegevens op te nemen in je cv: burgerservicenummer (BSN), godsdienst of levensovertuiging, raciale of etnische afkomst, pasfoto, nationaliteit, politieke gezindheid, lichamelijke of geestelijke gezondheid, seksuele leven, lidmaatschap van een vakvereniging vakbond of politieke partij, strafrechtelijke gegevens.

Om voor jou een geschikte baan te vinden, is het noodzakelijk dat wij bepaalde persoonsgegevens van je verwerken. Om jou inzicht te geven in de wijze waarop we omgaan met jouw persoonsgegevens, hebben we een privacyreglement opgesteld. Daarin is precies aangegeven welke gegevens we van jou verwerken, wat we daarmee doen en hoelang we die gegevens bewaren. Klik hier voor het privacyreglement. Mocht je over de verwerking van jouw persoonsgegevens nog vragen hebben, dan horen we die graag van je.

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Ontvang onze nieuwsbrief

Bericht bij nieuwe vacatures

Blijf op de hoogte over nieuws uit de regio

Alles over werken en solliciteren in de regio Friesland