Over ons

sc Heerenveen is al jaren een gevestigde naam in de eredivisie. Het is een club die al sinds jaar en dag een stabiele subtopper is in de eredivisie. sc Heerenveen staat bekend om het opleiden en ontwikkelen van talent uit binnen- en buitenland. Door middel van een talentvolle jeugdopleiding en een ervaren scouting afdeling heeft sc Heerenveen al diverse toptalenten mogen ontwikkelen.

sc Heerenveen staat daarnaast bekend als een warme en verbindende club in de omgeving. De club stelt dat het de behoefte vervult om ergens bij te horen, die vervolgens van generatie op generatie wordt doorgegeven. sc Heerenveen kent een trouwe supportersschare die de club steevast een warm hart toedraagt.

Wij zijn hét uitzendbureau voor en door sc Heerenveen supporters. Wij leggen verbinding tussen sponsoren, supporters en de omgeving Heerenveen. Met de kennis en kunde van ervaren specialisten in de arbeidsbemiddeling zorgen wij voor een passende baan waar de kandidaat blij van wordt.

Waarom sc Heerenveen Werkt?

sc Heerenveen is een warme club met historie, uitstraling en ambitie. Wanneer je het Abe Lenstra stadion zelf betreedt kom je al gauw tot de conclusie dat deze club meer is dan zomaar een voetbalclub. De historie van de club wordt gauw duidelijk wanneer je het sfeervolle stadion betreedt. Opdrachtgevers ervaren dit speciale gevoel en sluiten zich daarom graag aan bij sc Heerenveen Werkt.

Kandidaten kiezen niet alleen voor sc Heerenveen Werkt omdat ze de club een warm hart toedragen. De kennis, expertise en het grote netwerk van sc Heerenveen Werkt zorgen ervoor dat kandidaten in praktisch alle gevallen een ideale baan vinden. Wij zijn het nr.1 uitzendbureau van Heerenveen. Wij gaan met de kandidaat in gesprek en geven een eerlijk en open advies over de carrièrekeuzes van de kandidaat. De kandidaat krijgt vervolgens alle ruimte om op zoek te gaan naar een passende baan.

Waarom sc Heerenveen Werkt?

  • pompebled Wij vinden de baan die bij je past
  • pompebled Jouw ontwikkeling staat voorop
  • pompebled Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Heb je vragen? Bel ons dan gerust op, +31 (513)-745143 of Neem contact op

Onze medewerkers

Sc H Bart Prins

Bart Prins

Algemeen directeur

Sc H Mark Bakker

Mark Bakker

Operationeel manager

Sc H Annewieke Prins

Annewieke Prins

Vestigingsmanager

Sc HW Yannick Eerden

Yannick Eerden

Accountmanager