Ondersteuning van professionals

Wij bieden detachering in meerdere sectoren aan. sc Heerenveen Werkt zoekt professionals met specifieke kennis of ervaring voor uw openstaande vacatures.

Wat levert detacheren u op?

Tijdswinst

Het grootste voordeel waarom bedrijven kiezen voor detacheren is vanwege de tijdsbesparing. Terwijl u zich bezighoudt met de voortgang en groei van uw organisatie zorgen wij dat er passend personeel bij u werkzaam is.

Een passende professional

Wij gebruiken geavanceerde software waarmee het marktpotentieel constant inzichtelijk is. In combinatie met onze kennis en expertise weten we passende professionals voor uw organisatie te werven.

Werkgeversverplichtingen

Werkgeversverplichtingen regelen zijn tijdrovend. Wij zorgen ervoor dat deze volledig uit handen worden genomen, zodat u zich kunt focussen op taken die voor u belangrijk zijn.

Toegang tot ons uitgebreide netwerk

Wij hebben een groot netwerk aan kandidaten in de regio. Wanneer u zich aansluit bij onze organisatie profiteert u van dit uitgebreide netwerk aan professionals.

Hoe gaat detacheren in zijn werk?

Het detacheringsproces verloopt volgens een stappenplan, waarbij rekening wordt gehouden met de behoeften van de opdrachtgever.

6 stappen naar detachering

Wanneer een opdrachtgever kiest voor detachering doorlopen wij 6 stappen.

De aanvraag

Heeft u behoefte aan tijdelijk personeel? Via onderstaande formulier kunt u een aanvraag indienen.

Wij nemen contact met u op

Wij nemen contact met u op om een aantal verdiepende vragen te stellen.

Verdiepend gesprek

In het verdiepende gesprek achterhalen wij uw wensen en behoeften, en zorgen we ervoor dat er een concreet stappenplan ligt.

Werving en selectie

Ons netwerk wordt ingezet om een goede match te vinden voor uw organisatie.

U bepaalt de kandidaat

Hoewel wij onze expertise inzetten om de beste kandidaten te werven, is de uiteindelijk keus voor een passende professional voor u.

Een gemotiveerde medewerker gaat bij u aan de slag

De onboarding van een passende medewerker is voor ons een belangrijke taak. Wij zorgen dat de kandidaat zo goed mogelijk ingewerkt wordt.

Contactformulier