Heerenveen, 40 uur per week

Accountmanager

Locatie

Heerenveen

Uren

40 uur per week

Minimaal opleidingsniveau

Hbo

Wat ga je doen?

Als Accountmanager maak je onderdeel uit van het hechte en ambitieuze team van sc Heerenveen Werkt! Jij bent verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuwe klanten en het plaatsen van passende kandidaten bij deze klanten. Je maakt hierin continu de verbinding tussen de club, het zakelijke netwerk en de arbeidsmarkt. Je signaleert kansen bij prospects en weet dankzij je uitstekende netwerk skills makkelijk relaties op te bouwen. In verkoopgesprekken weet je de behoefte te achterhalen en ben je in staat organisaties te overtuigen van de dienstverlening van sc Heerenveen Werkt. Je bent iemand die altijd streeft naar een optimale klanttevredenheid en zet dan ook graag een stapje harder voor je klanten en kandidaten. Op doortastende en proactieve wijze weet jij de beste kandidaten te werven, te selecteren en te verbinden aan de opdrachtgevers. Jij vindt het leuk om veel in contact te zijn met mensen, te werken in een dynamische omgeving en samen met je team resultaten te behalen!

Dit alles doe je binnen de prachtige omgeving van Abe Lenstra stadion in Heerenveen. Je maakt onderdeel uit van sc Heerenveen Werkt en maakt vanuit hier de verbinding met het zakelijke en maatschappelijke netwerk rondom de club. Tijdens de wedstrijden geniet je van het spelletje en weet je daarnaast met veel enthousiasme het netwerk te onderhouden en uit te bereiden.

Wat bieden we jou?

 • Een passend salaris tussen de € 2.300 en €3.000 afhankelijk van relevante werkervaring;
 • Een toffe werkplek met uitzicht op het groene gras van sc Heerenveen;
 • Toegang tot alle wedstrijden van sc Heerenveen;
 • Laptop en een mobiele telefoon die je ook privé kunt gebruiken;
 • 32,5 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband;
 • Flexibele werktijden;
 • Deelname aan de welverdiende vrijdagmiddagborrels, teamuitjes en bedrijfsfeestjes van sc Heerenveen Werkt;
 • Korting op je fitnessabonnement.

Wie ben jij?

Jij bent iemand die kansen ziet en deze binnen weet te schieten! Je vindt het leuk om te netwerken, bent oprecht geïnteresseerd in anderen en wil graag voor de ander van betekenis zijn. Je bent een harde werker met de mentaliteit die sc Heerenveen Werkt kenmerkt. Je bent iemand die graag bouwt en mensen aan je weet te verbinden.

Je beschikt verder over:

 • Een afgeronde HBO- of WO-studie;
 • Sterke affiniteit met voetbal;
 • Een commerciële blik;
 • De drive om het beste uit jezelf te halen.

Reageer op deze vacature:

Jouw gegevens: * Om je in te schrijven bij SC Heerenveen Werkt, hebben we een aantal gegevens van jou nodig. Dit helpt ons bij het zoeken naar een baan die bij jou past. Wij vragen je daarom de volgende gegevens op te nemen in jouw cv: naam (voorletters, voornamen, achternaam, roepnaam), adres, postcode, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer, e-mailadres, geslacht (mits van belang voor de gewenste functies), gewenste beroepen/functies, werkervaring, opleidingen, cursussen, competenties. SC Heerenveen Werkt heeft op dit moment geen andere gegevens van je nodig om jou te bemiddelen naar werk. Mocht je toch andere gegevens in je cv opnemen, dan geef je door het uploaden van je cv toestemming aan SC Heerenveen Werkt om die (persoons)gegevens te verwerken. Alle gegevens zullen door SC Heerenveen Werkt slechts worden gebruikt voor het vinden van een baan voor jou. We raden je in elk geval af de volgende gegevens op te nemen in je cv: burgerservicenummer (BSN), godsdienst of levensovertuiging, raciale of etnische afkomst, pasfoto, nationaliteit, politieke gezindheid, lichamelijke of geestelijke gezondheid, seksuele leven, lidmaatschap van een vakvereniging vakbond of politieke partij, strafrechtelijke gegevens.

Om voor jou een geschikte baan te vinden, is het noodzakelijk dat wij bepaalde persoonsgegevens van je verwerken. Om jou inzicht te geven in de wijze waarop we omgaan met jouw persoonsgegevens, hebben we een privacyreglement opgesteld. Daarin is precies aangegeven welke gegevens we van jou verwerken, wat we daarmee doen en hoelang we die gegevens bewaren. Klik hier voor het privacyreglement. Mocht je over de verwerking van jouw persoonsgegevens nog vragen hebben, dan horen we die graag van je.

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Ontvang onze nieuwsbrief

Bericht bij nieuwe vacatures

Blijf op de hoogte over nieuws uit de regio

Alles over werken en solliciteren in de regio Friesland