FYN DYN IDEALE BAAN

Benieuwd naar vacatures in Friesland? Vind hier de baan die bij jou past.

Over Ons

sc Heerenveen Werkt

sc Heerenveen Werkt is het uitzendbureau van de voetbalclub sc Heerenveen. Wij zijn een erkende intermediair op het gebied van arbeid en zorgen voor een connectie tussen kandidaat en opdrachtgever. Met behulp van ons uitgebreide netwerk in en rondom Heerenveen helpen we mensen aan een passende baan. In dat proces staat de kandidaat te allen tijde centraal.

RKC Waalwijk RKC Waalwijk
za 7 januari 2023 om 16:30
SC Heerenveen
SC Heerenveen
SC Heerenveen SC Heerenveen
za 14 januari 2023 om 18:45
AZ AZ
SC Heerenveen SC Heerenveen
zo 22 januari 2023 om 12:15
FC Groningen
FC Groningen
zo 13 november 2022 om 14:30
SC Heerenveen SC Heerenveen
2 - 1
SC Cambuur SC Cambuur
za 5 november 2022 om 21:00
Excelsior Excelsior
0 - 1
SC Heerenveen
SC Heerenveen
za 29 oktober 2022 om 16:30
SC Heerenveen SC Heerenveen
1 - 2
FC Utrecht FC Utrecht
Pompebled

Opgericht

0

KNVB beker

0

Stadioncapaciteit

0

Vacatures

sc Heerenveen Werkt heeft veel ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Ben je op zoek naar een passende baan? Wij hebben een groot aanbod aan vacatures waar jij direct op kan solliciteren.

Heerenveen cambuur derby

UITZENDBUREAU HEERENVEEN

sc Heerenveen Werkt staat in Heerenveen en omgeving bekend als hét uitzendbureau van Heerenveen. Door een breed netwerk aan bedrijven hebben wij de mooiste vacatures in verschillende branches. Ben je op zoek naar een geschikte baan? De specialisten van sc Heerenveen Werkt helpen je graag verder in je zoektocht! Neem gerust contact op sc Heerenveen Werkt voor een kennismakingsgesprek en een lekker bakje koffie om direct de mogelijkheden te bespreken.

SCHRIJF JE DIRECT IN BIJ HÉT UITZENDBUREAU IN HEERENVEEN

Ben je op zoek naar een uitzendbureau in Heerenveen, maar wil je liever dat wij voor jou op zoek gaan naar de juiste baan? Schrijf je direct in! Wij gaan voor jou op zoek en benaderen jou met de mooiste vacatures. Ben je eerst benieuwd naar onze vacatures? Bekijk dan gerust even onze vacatures in Heerenveen.

DE VERSCHILLENDE BRANCHES IN HEERENVEEN

In Heerenveen en omgeving heb je veel verschillende branches waarin je zou kunnen werken. sc Heerenveen Werkt heeft veel verschillende mogelijkheden in de verschillende branches in Heerenveen en omgeving. Denk hierbij aan de Techniek, Bouw, Horeca, Retail, Productie, Zakelijke dienstverlening, Groen en Onderhoud, Administratief, Logistiek etc. Door deze verschillende branches hebben wij voor iedereen een geschikte baan, maar wat past het beste bij jou? Daar komen we graag samen achter. Bekijk direct onze 100+ vacatures of neem contact met ons op.